Все повече се замислям през есента да отида за седмица някъде на риболов с преспиване за седмица, мечтата ми е Доспат бунгало съчетавам две в едно хем риболов хем почивка хем приятни спомени ще ми останат
Почивка ,съчетана с риболов.
Posts 1 to 8 of 8
Share22019-08-23 06:42:05
За сега съм се спрял на това хем е високо в планината, хем природата уникална хем като гледам приятно местенце е
wwwromantika-bg.com
Share32019-08-23 10:15:25
romantika-bg.com
Все повече се замислям през есента да отида за седмица някъде на риболов с преспиване за седмица, мечтата ми е Доспат бунгало съчетавам две в едно хем риболов хем почивка хем приятни спомени ще ми останат
Определено ще ти останат незабравими спомени...: )))
а ти рибар ли си?
коя е най-голямата хваната от теб риба...: )))
Share42019-08-23 10:16:38
За сега съм се спрял на това хем е високо в планината, хем природата уникална хем като гледам приятно местенце е
romantika-bg.com
уникално..
Share52019-08-23 11:42:29
Еее това вече е гадно ( коя е хванатата най голяма риба от мен ) просто е гадно, никога не съм си поставял за цел да хвана нещо, ама никога, при мен нещата се случват без да имам цел някакава...
Share62019-08-23 14:38:12
Еее това вече е гадно ( коя е хванатата най голяма риба от мен ) просто е гадно, никога не съм си поставял за цел да хвана нещо, ама никога, при мен нещата се случват без да имам цел някакава...
защо да е гадно..не говорим за цел...а просто кой е бил най-големият ти улов..на мен е огромнаааа каракуда..: )))
Share82019-08-24 09:08:21
Там дали има караконджули?..
Добро утро!
А иначе е прекрасно...: ) Заслужава се да се види..
хайде един форумен купон там..: ))))